Az EMAK® gyár felülnézetből Láncfűrész részleg
Giacomo Ferretti és Ariello Bartoli


Rövid Emak® bemutató video - nagyobb méretben

Oleo-Mac termékek
Sikeres kezdet szilárd alapokon

Az 1970-es évektől sikeresen működő Oleo-Mac és Efco cég vezetői 1992-ben az összeolvadás mellett döntöttek, és EMAK néven, egyesítve erőforrásaikat, mind a kutatás, termékfejlesztés, gyártás és forgalmazás területén, közösen vitték tovább a munkát. A két márka termékskálájának tökéletes integrációja eredményezte, hogy az EMAK versenyképes, dinamikus és innovatív vállalattá fejlődjön.


Nemzetközi jelenlét

Nyolc termelési helyszín, négy üzletág, százhúsz elosztó vállalat, több mint hetven országban. Az EMAK soha nem hagyja el gyökereit, mégis készen áll arra, hogy felvegye a harcot a globális piac elvárásaival. Az új és igényesebb piaci környezetben a legfontosabb továbbra is a minőség.
Az EMAK szilárd meggyőződése, hogy a vállalat sikereinek alapja a minőségpolitika, amelybe beletartozik a termelés és a szolgáltató tevékenységek minden szektora, kezdve a humán erőforrások értelmes és fantáziadús kihasználásával. Az EMAK büszke arra, hogy megerősítette vezető pozícióját, ami köszönhető a gyártási eljárások fejlesztésének, az eladásoknak, a hálózati és piaci stratégiáknak.
A fontos ipari és üzleti részesedések megszerzése, megjelenés a milánói tőzsdén, a technológiai szövetségek, a pozitív minőségi változások, mind bizonyítják a vállalat folyamatos növekedését.


Készen a holnap kihívásaira

A vásárlói elégedettség az EMAK küldetésének alapja, annak érdekében, hogy elérje ezt a célt, a vállalat pontos stratégiai irányelveket fogalmazott meg: termékújítás, a minőség és szolgáltatás állandó fejlesztése, versenyképesség. Az újítás célja, hogy kielégítse a végfelhasználók szükségleteit, miközben sikeresen veszi az akadályokat a technológiák, szabályozások rohanó változásaival szemben. A teljes és hatásos fejlődés érdekében, a vállalat ma egy jól kialakított szervezeti struktúra erejére és kiváló szakemberekből álló menedzsmentre támaszkodik.

Leírás: Pacsai Orsolya